Blog


Loading

Zakelijke Fotografie – Mondzorg Voorne

Naast het presenteren van jezelf is het ook belangrijk om je bedrijf te laten zien. Waar komt jouw klant terecht? Hoe ziet het er van binnen uit? Welke uitstraling heeft het? Is het verzorgd? Zeker wanneer je mooie beelden van je bedrijf presenteert op je website komt het een stuk professioneler over.

Eind vorig jaar mocht ik deze beelden maken van Mondzorg Voorne in Oostvoorne. Eigenaresse Mylene Wats is wat trots op haar bedrijf!

www.mondzorgvoorne.nl

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn