1. In welk gebied is Flaire Fotografie werkzaam?


In principe ben ik werkzaam binnen een straal van 30 km vanuit Oostvoorne. Echter, in overleg kan hier altijd vanaf geweken worden. Reiskosten in de gemeente Westvoorne worden niet berekend, vanaf 50 km wordt € 0,39 per km in rekening gebracht.

2.Werk je ook in het weekend?


Ja, ik werk ook in het weekend. Ook de papa’s willen graag op de familiefoto’s staan, dus is zaterdag en zondag  een ideale dag voor het maken van familiereportages. Hier wordt overigens wel een toeslag voor gerekend.

3. Wat als het slecht weer is tijdens een reportage?


Als het tijdens een buitenreportage gaat regenen, maken we een nieuwe afspraak. Meestal een paar uur van tevoren heb ik hier contact over met de klant.

4. Zijn er afdrukken van foto's inbegrepen bij de reportage?

Er zijn bestanden bij de reportage inbegrepen. De klant ontvangt voor de prijs van een familiereportage 20 á 30 fotobestanden op DVD. Uiteraard is het mogelijk om foto’s bij Flaire Fotografie te bestellen.

5. Wat moet ik aan tijdens een fotoreportage?


Dat kan de klant zelf bepalen. Kies niet voor te drukke prints op de shirts en ook niet voor gestreepte kleding. Bekijk ook of de kleuren van de kleding wel met elkaar op de foto kunnen. Een mooie combinatie op b.v. het strand is een wit shirt of blouse op een spijkerbroek, al dan niet in combinatie met een spijkerjack of blauw vest. Accessoires, zoals sjaaltjes en petjes zijn een leuke afwisseling.
 
Staat uw vraag er niet bij, stel hem dan via info@flairefotografie.nl.

Total: