Neem contact met me op
Wil je graag meer informatie ontvangen? Of een afspraak maken? Neem contact met mij op.


Portfolio
Een kijkje naar mijn eerdere werk? Bekijk mijn portfolio.

Over mij

Leuk, dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Martine en woon samen met Edwin en onze 2 meiden in Oostvoorne, onder de rook van Rotterdam op het mooie eiland Voorne-Putten. Een schitterende omgeving, die zich bij uitstek leent om dierbare herinneringen vast te leggen. Heerlijk op het strand of in de bossen, maar zeker ook op andere plekken maak ik voor jullie mooie reportages.

Vanaf mijn twaalfde ben ik al met fotograferen bezig. Mijn eerste camera was een Agfa pocket, zo’n klik-klak camera, die je in elkaar moest schuiven om het rolletje door te kunnen draaien! Altijd bezig met het maken van mooie herinneringen van mijn gezin ben ik enkele jaren geleden begonnen met dit te doen voor vrienden en bekenden. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot Flaire Fotografie, waar ik enorm trots op ben!

Op mijn website wil ik je een indruk geven van wat ik leuk vind om te fotograferen.

Wil je mooie herinneringen maken met de mensen die je dierbaar zijn? Voor een Happy Family fotoreportage met je partner, of je kinderen, ouders en verdere familie kun je zeker bij mij terecht. Tijdens zo’n reportage gaan we lekker ontspannen te werk en neem ik alle tijd om jullie te fotograferen.

Maar voor nog meer fotografie kun je bij mij terecht. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio!

handtekening

Total: