Blog


Loading

Zakelijke fotografie – Salon Bella Bashé

Sabine Bauer van Salon Bella Bashé benaderde mij voor het maken van nieuwe foto’s voor haar social media kanalen en haar website. In het kennismakingsgesprek in haar gezellige tuin in Brielle bespraken wij haar wensen en ideeën hiervoor. Op de dag van de reportage zorgde Sabine voor een model om haar diensten te kunnen laten zien en ik zorgde voor deze beelden die zij vanaf nu kan gaan gebruiken om zich onder haar bestaande en met name nieuwe klanten te kunnen presenteren.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn