Blog


Loading

Vriendinnenshoot | Sweet 16 | Daniek en Emma | Verrassing! | Kaapduin Oostvoorne

Nog nagenietend van een heerlijke skivakantie zat ik gisterenmiddag al weer in een complot! Daniek, mijn nichtje, wordt 2 maart 16! En daar was een gezellige Sweet 16 party voor geregeld! Maar dat betekende wel dat ze even het huis moest verlaten zodat daar de nodige voorbereidingen getroffen konden worden en al haar vriendinnen konden verzamelen.

Dus zat ik in het complot en had haar vriendin Emma een gezellige vriendinnenshoot ‘geregeld’. Ook dat was een verrassing dus was het feestvarken nog niet helemaal klaar toen ik de dames kwam halen. Maar geen tijd te verliezen, dus snel nog de haren goed en op pad. We hadden niet zo heel veel tijd, dus gingen niet te ver van huis. En aangezien wij de duinen en bossen in onze achtertuin hebben, was dat een makkie!

Op naar Kaapduin dus en genietend van het heerlijke weer maakte ik van de dames deze leuke serie! Al snel kwam het berichtje dat alle vriendinnen waren gearriveerd en we dus naar huis konden komen, met nog even een kopje thee als afsluiter.

Surprise! 14 vriendinnen en een hoop gegiechel met confetti en het feestje kon beginnen. Met als afsluiter de komst van de pizzabus werd het een geslaagd feestje!

Daniek, alvast van harte met je verjaardag! Dikke kus van mij!

Blog Sweet 16 Daniek-1

Blog Sweet 16 Daniek-2

Blog Sweet 16 Daniek-3

Blog Sweet 16 Daniek-4

Blog Sweet 16 Daniek-5

Blog Sweet 16 Daniek-6

Blog Sweet 16 Daniek-7

Blog Sweet 16 Daniek-8

Blog Sweet 16 Daniek-9

Blog Sweet 16 Daniek-10

Blog Sweet 16 Daniek-11

Blog Sweet 16 Daniek-12

Blog Sweet 16 Daniek-13

Blog Sweet 16 Daniek-14

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn