Smash, it's my first birthday!

Hieperdepiep hoera! Het is de eerste verjaardag van je kindje! Een belangrijke dag dus. En dat wil je speciaal vieren d.m.v. een toffe ‘smash’. Of het nu een lekker taartje is, een bord spaghetti of een heerlijke fruitsalade. Deze eerste verjaardag – maar eigenlijk natuurlijk alle verjaardagen – moet je vieren!

Bekijk tarieven

Bolle buiken & baby's

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Er moet van alles geregeld worden: kinderwagen, kamertje, namen verzinnen, noem maar op. Maar vergeet je niet iets? Een mooie foto van jou en je prachtige buik? Dit moet je zeker niet vergeten en op je to do-list zetten.

Bekijk tarieven

Zakelijke portretfotgrafie

Ben je pas voor jezelf begonnen? Of staat je website vol met stockfoto’s? Kies er dan voor om professionele foto’s van jezelf te laten maken. De eerste indruk is tenslotte de belangrijkste!

Zakelijke portretfotografie: € 250,-, excl. BTW.

De prijs is voor 1,5 uur op verschillende locaties in de omgeving. Mocht je iets anders in gedachte hebben, stuur dan een e-mail met je voorkeuren!

Bekijk tarieven

Happy Family

Je kinderen en je familie zijn toch je waardevolste bezit. Mooie foto’s daarvan laten maken is dan toch zeker een heel leuk idee. Wat te denken van bos, strand of de duinen. Of een locatie die je zelf aanspreekt. Leuk om weg te geven aan ouders of vrienden, maar ook zeker om zelf te houden.

Bekijk tarieven
Total: