Newborn Lifestyle – Rikkie – Hellevoetsluis

2 mei 2020

Mijn werk stond even stil een paar weken geleden met de intreding van het corona-virus. Geen reportages meer in mijn agenda, alles verplaatst naar een nieuwe datum. In de hoop dat deze dan wel door zouden kunnen gaan.
Maar, met de weken ontstonden ook de ideeen. Waarom niet gewoon proberen op 1,5 meter afstand de reportages te maken van 1 gezin? Ellen kwam zelf met het idee: mijn moeder heeft een grote achtertuin, daar kun je vast wel op gepaste afstand de foto’s maken.|

Na enige twijfel dacht ik: waarom niet gewoon proberen. En het is gelukt! Heel blij dat ik het aanbod van Ellen heb aangenomen. Helaas moest ik de high-fives met Cas achterwegen laten, maar hopelijk doen we dat weer een volgende keer! Geniet van de beelden van Ellen en Chris en hun kids Cas en Rikkie!

Total: