Blog


Loading

Moederdag zondag 10 mei!

De tijd raast voorbij en voor je het weet zijn je kids groot. Cliché, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het echt zo is!
Alle fases zijn mooi en het waard om vastgelegd te worden in een mooie reportage. Mijn doel is om een serie neer te zetten waarin jullie jezelf herkennen en de vrolijkheid en liefde te zien is.

Ook in deze bijzonder periode van het COVID-19 virus kunnen er prima kinderfoto’s en gezinsfoto’s gemaakt worden. Ik ben namelijk altijd op ruime afstand van jullie. Gemiddeld 2 meter en vaak nog veel meer.

Gezondheid staat voorop, dus wanneer jullie om deze reden de fotosessie willen annuleren dan kan dat zonder extra kosten.

  • Fotosessie 30 minuten
  • Voor 1 gezin
  • 10 digitale foto’s inbegrepen (hoge resolutie en in kleur en zwart/wit)
  • Extra foto’s bij te bestellen voor € 15,- per stuk
  • Buitenlocatie naar keuze in Oostvoorne/Rockanje
  • Keuze uit 30 foto’s d.m.v. een online gallery.

Deze actie is geldig tot 10 mei 2020. Wil je een kadobon voor deze reportage, laat het me dan weten via het contactformulier.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn