Blog


Loading

Meidenshoot | Chloe en Lois | kado voor oma! | Maasvlakte strand

Chloe en Lois zijn 2 nichtjes. Voor de verjaardag van oma wilden de moeders graag mooie nieuwe foto’s van de meiden. Dus zo gezegd is zo gedaan! Kleding was duidelijk op elkaar afgestemd (Niet! Toevallig allebei een streepjurk en spijkerjackje!)

En wat een lieve, stoere meiden! En zo is een shoot natuurlijk tof te maken! Beetje poseren, beetje gek doen, beetje dromen …. En ook nog op de valreep 1 met de moeders (Neeee! Ben er niet op gekleed!) Niks mee te maken! Gewoon 1 voor de lol!

En oma! Die heeft inmiddels 3 nieuwe foto’s aan de muur! En is super blij! Tot tranen toe geroerd heb ik begrepen! Kijk, daar doe ik het voor! 🙂

Fijn weekend! En geniet van deze zonnetjes!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn