Loveshoot | Maik & Corina | Kogeloven | Oostvoorne | april 2015

21 april 2015

Maik en Corina wonen in Oostvoorne. Net als ik. Toen ze bij mij in de studio waren voor een kennismakingsgesprek had ik hen nooit eerder gezien. Zij mij wel. Zien mij regelmatig door het dorp rijden en langs hun huis in mijn Fiat 500. Die heeft z’n geld dus al opgebracht! 😉 Inmiddels rijd ik in een – voor mij – nieuwe Fiat 500 (zo blij mee!), waar natuurlijk mijn logo weer op gaat komen. Maar dit even terzijde!

Terug naar Maik en Corina. Super gezellig, no-nonsens stel (heerlijk!) dat op 15 mei gaat trouwen. In Oostvoorne uiteraard. En afgelopen zondag maakte ik van hen een loveshoot. Waarom zou je zeggen? Over een maandje maak je toch de hele dag foto’s van ze? (Ja, de klik was er meteen en ja, ik mag dus hun bruidsreportage maken!) De reden is dat ze niet vaak voor een camera staan, ze daar nu alvast aan gewend zijn, we elkaar weer wat betere hebben leren kennen en ze alvast weten hoe ik ben als hun bruidsfotograaf. En dat hebben ze als heel fijn ervaren!

En het werd gezellig! De start wat onwennig – niet voor Maik hoor want die ziet zichzelf al als mijn vaste model 😉 – maar al snel ging het vanzelf, ging uiteindelijk het zonnetje ook nog schijnen en maakten we ontspannen deze hele leuke serie!

Kan niet wachten tot het 15 mei is! Nu al zin in!

Blog Mike en Corina-1

Blog Mike en Corina-2

Blog Mike en Corina-4

Blog Mike en Corina-5

Blog Mike en Corina-6

Blog Mike en Corina-7

Blog Mike en Corina-8

Blog Mike en Corina-9

Blog Mike en Corina-10

Blog Mike en Corina-11

Blog Mike en Corina-12

Blog Mike en Corina-13

Blog Mike en Corina-14

Blog Mike en Corina-15

Blog Mike en Corina-16

Blog Mike en Corina-17

    Leave a comment

Total: