Blog


Loading

Happy Family – Familie Van Trigt – Stenen Baak

Een heerlijk momentje samen foto’s maken! Dat is het echt! Niemand om ons heen, lekker banjeren door het hoge gras, klimmen op de kanonnen en ook nog – als het weer het toelaat – met je voetjes in het water. Bij de Stenen Baak aan het Brielse Meer kan het allemaal en is een heerlijke plek voor het maken van een fotoreportage. Ik kom er graag! Zo ook pasgeleden met de familie Van Trigt.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn