Blog


Loading

Happy Family | familie Plomp | duinen van Rockanje

3 zonen, 2 schoondochters, opa was er ook gezellig bij en natuurlijk Annet zelf met haar man Theo. Samen met een hoop lol zijn dit de ingrediënten voor deze leuke familiereportage die ik onlangs van hen mocht maken.

Plezier maken tijdens een fotoshoot is heel belangrijk! Het kan de uitstraling van je foto’s op een positieve manier zeker beïnvloeden. Zo was dit zeker het geval bij de familie Plomp. Want wat was het een gezellige shoot! Voor hen maar zeker ook voor mij!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn