Blog


Loading

Happy Family – de Burcht van Oostvoorne – Jort, Romy en Jens

Het blijft een prachtige plek om foto’s te maken: de Burcht van Oostvoorne! Prachtige muren en trappen, omringd door mooie groene bomen en struiken. En de rust is nog wel het fijnste. Ongestoord kan ik hier mijn gang gaan! Zo ook met Jens, Romy en Jort. Zeer gewillige modellen waardoor we een variatie aan beelden hebben kunnen schieten.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn