Blog


Loading

Geef eens een portret kado!

Mooie portretten van je eigen kids aan de muur? Dat kan! In de maanden november, december en januari maak ik deze voor jullie in mijn studio. In de decembermaand kun je deze portretten natuurlijk ook weggeven! Bijvoorbeeld in de vorm van een kadobon.

De shoot duurt ongeveer een half uurtje. Nadat we een afspraak hebben gemaakt, bespreken we voorafgaande aan de shoot wat de wensen zijn en krijg je van mij kledingtips. Het aantal kinderen, dat maximaal op de foto kan gaan is 3 (heb je meer kids dan is dit bespreekbaar).

Kosten voor deze reportage zijn € 95,–. Uit een selectie die je krijgt toegestuurd kun je 5 foto’s kiezen. Deze zijn met zorg nabewerkt en krijg je in hoge resolutie toegestuurd. De mogelijkheid bestaat om meerdere foto’s na te bestellen.

Hieronder zie je een aantal ideeën. En een paar sfeerbeeld van hoe het portret bij jou thuis aan de muur zou kunnen komen te hangen.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn