Blog


Loading

Familie Nederlof | juli 2015 | Houten Paardjes | strand Rockanje

Dat ik een Happy Family reportage niet in de studio maak, bewijzen deze foto’s wel! 😉

Met de familie Nederlof – Maurice, Myra, Nick en Tim – ging ik op 1 van de vele mooie zomerse dagen naar het strand van Rockanje aangezien ze daar regelmatig te vinden zijn. Naast oom en tante waren ook opa en oma waren van de partij wat extra leuk is. En ik zal je vertellen waarom. Heel vaak wordt een reportage kado gedaan aan opa en oma, want niks is leukers om foto’s te krijgen waar je kinderen en zeker kleinkinderen op staan. Maar ook opa’s en zeker oma’s vinden het top om samen met hun kroost op de foto gezet te worden. En het wordt vaak een dolle boel en dat zien jullie hier! Want wat is er leuker dan heelijk ravotten in de zee!

Niet alleen het resultaat is leuk om te krijgen, maar het maken van de foto’s is ook een klein feestje! Want je bent met je hele gezin bij elkaar! Genieten dus!

Veel kijkplezier!

Blog familie Nederlof-1  Blog familie Nederlof-2  Blog familie Nederlof-3  Blog familie Nederlof-4  Blog familie Nederlof-5  Blog familie Nederlof-6  Blog familie Nederlof-7  Blog familie Nederlof-8  Blog familie Nederlof-10

Blog familie Nederlof-9

Blog familie Nederlof-11

Blog familie Nederlof-12  Blog familie Nederlof-13  Blog familie Nederlof-14  Blog familie Nederlof-15  Blog familie Nederlof-16

 

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn