Bye bye 2016; welcome 2017!

31 december 2016

Wat vliegt de tijd voorbij! Vanavond staat 2017 al weer voor de deur en zitten we aan de oliebollen, appelflappen en champagne!

Maar wat was het weer een prachtig fotojaar voor mij! Zoveel leuke en lieve mensen, die mijn foto’s waarderen! Dat is zo’n fijn gevoel! Bruidsparen, families, een zangkoor, schoolkids, verliefde stellen, zussen, vriendinnen, bedrijven, baby’s, kleine meisjes en jongens, mijn brillenproject… eigenlijk van alles wat, want ik vind bijna alles leuk om voor mijn camera te hebben! Ben zelfs in Rome geweest met Anneke, mijn fotomaatje om een mooie serie foto’s┬áte maken van 2 zussen en een moeder met haar 2 dochters!

Hieronder een greep van al mijn reportages dit jaar! Geniet van de pure fotografie en de liefde die je tegenkomt! Speciale dank aan alle mensen op deze foto’s (en de mensen die niet op internet willen): dank je wel voor jullie vertrouwen in mij! En hopelijk tot volgend jaar! En maak er een mooi jaar van!

Liefs, Martine XXX    Leave a comment

Total: