Blog


Loading

Bruiloft | Ferry en Ellen | juni 2015 | Kogeloven en Duinrand | Oostvoorne

Half juni mocht ik de prachtige bruiloft van dit lieve stel fotograferen! Gewoon, heerlijk, in Oostvoorne, mijn thuisbasis!

Ik startte de dag bij het ouderlijk huis van Ellen, waar de voorbereidingen al in volle gang waren. Het bruidskapsel was al klaar en de visagiste legde de laatste hand aan de prachtige bruidsmake-up. Nadat ik deze voorbereidingen had gefotografeerd was het tijd om even bij Ferry, de bruidegom, langs te gaan. Die verbleef samen met Micha, zijn zoon, gewoon thuis. Geen sporen van stress, maar gewoon een gezellige boel. De heren waren op hun gemakkie samen met oma bezig zich voor te bereiden op hun grote dag! Na enkele foto’s te hebben gemaakt, ging ik weer terug naar Ellen, die inmiddels popelde om in haar bruidsjurk te stappen. Met behulp van zussen en schoonzus kwam dit helemaal goed en stond daar een prachtige bruid!

Een inmiddels ietwat zenuwachtige Ferry was inmiddels samen met Micha en zijn nichtje onderweg naar zijn Ellen. Wat een mooi moment is het altijd als het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. En er kwamen ook nog wat traantjes voorbij, prachtig!

De foto’s van de reportage maakten we bij de Kogeloven, waar we zelfs spontaan de beschikking kregen over een speedboot! Hoe leuk is dat! En omdat ik wist dat de klaprozen in bloei stonden, reden we nog even naar het bollenveld waar we prachtige kleurrijke foto’s hebben gemaakt. (Een week later waren ze allemaal uitgebloeid, dus wat een mazzel hadden we.)

Na de fotoshoot vertrokken we richting het gemeentehuis waar alle daggasten zich al hadden verzameld voor de ceremonie. Deze werd prachtig ingeleid door het mooie gitaarspel van Matthijs, een vriend van Ferry. Erg mooi, en zowel het bruidspaar als al hun gasten genoten zichtbaar. Na afloop van de ceremonie vertrok het gehele gezelschap naar Paviljoen De Duinrand waar geproost werd op het bruidspaar en ze verwend werden met prachtige kado’s. Na een hele lange ronde van groepsfoto’s stond het buffet klaar en genoten de gasten van een heerlijke BBQ. En ook een prachtige ijstaart mocht natuurlijk niet ontbreken!  Na het aansnijden kwamen al snel de gasten voor het feest, wat een prachtige afsluiting werd van de mooiste dag van Ellen en Ferry! En wat is Shaky Ground toch een fantastische band!

Het was een hartstikke leuke dag om te fotograferen, en wens Ellen en Ferry alle geluk van de wereld, samen met Micha en over een paar maandjes …….! 😉

Blog BP De Jong-1

Blog BP De Jong-2

Blog BP De Jong-3

Blog BP De Jong-4

Blog BP De Jong-5

Blog BP De Jong-6

Blog BP De Jong-7

Blog BP De Jong-8

Blog BP De Jong-9

Blog BP De Jong-10

Blog BP De Jong-11

Blog BP De Jong-12

Blog BP De Jong-14

Blog BP De Jong-15

Blog BP De Jong-16

Blog BP De Jong-17

Blog BP De Jong-18

Blog BP De Jong-19

Blog BP De Jong-20

Blog BP De Jong-21

Blog BP De Jong-22

Blog BP De Jong-23

Blog BP De Jong-24

Blog BP De Jong-25

Blog BP De Jong-26

Blog BP De Jong-27

Blog BP De Jong-28

Blog BP De Jong-29

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn