Blog


Loading

Bruiloft | augustus 2015 | Jeroen en Lissy | Geervliet | Abel, Rhoon

2015 Was een druk jaar voor dit bruidspaar! Een nieuw huis gekocht dat compleet gerenoveerd moest worden en er stond ook nog een bruiloft in de agenda! Maar Lissy en Jeroen kunnen aardig plannen en zelfs tussendoor nog van vakanties genieten (en Lissy kan de perfecte vakantie voor je regelen overigens!)

Helaas was het huis nog niet helemaal klaar, dus had het bruidspaar geregeld dat het naastgelegen pand gebruikt kon worden zodat Lissy zich daar mooi kon maken voor haar grote dag. De visagiste was nog druk in de weer met het kapsel en de visagie en dat gaf mij de gelegenheid wat details van de bruid te fotograferen. Jurk opgepakt en buiten gehangen tegen een prachtige oude muur! Ook de schoenen en overige accessoires zijn altijd een mooie blijvende herinnering op de foto’s.

Tussendoor was er gelegenheid om even een bezoekje te brengen aan de bruidegom, wiens ouders een paar straten verder wonen. Altijd leuk – als de gelegenheid zich voordoet – om ook het aankleedmoment van de bruidegom in de fotografie mee te nemen. Takkie, de trouwe viervoeter van het bruidspaar was er uiteraard ook bij!

Terug bij de bruid deed het ‘probleem’ zich voor dat Lissy in haar eigen huis wilde wachten totdat Jeroen haar zou ophalen. Dus zo gezegd zo gedaan: alle inmiddels aanwezige familieleden, vrienden en nieuwsgierige aagjes draaiden zich even om zodat Lissy ongezien van het ene pand naar het andere kon verhuizen. Wat uiteraard voor de nodige hilariteit zorgde! Jeroen was inmiddels onderweg in een supergave blauwe Volkswagenbus, waar beiden enorme fan van zijn. Jeroen had zelf manchetknopen van de bus laten maken! Na het ontmoetingsmoment hebben we foto’s gemaakt op de Markt en bij Abel in Albrandswaard, de trouwlocatie. Genietend van het mooie weer en elkaar leverde dat mooie plaatjes op!

De huwelijksceremonie werd geleid door Joyce van Schaijk, de BABS, die dit op een hele leuke en speciale manier deed. Vooral de ringenceremonie was heel bijzonder! Altijd leuk als de ambtenaar er een speciaal moment van maakt voor het bruidspaar en haar gasten. Na de prachtige taart en het toostmoment heerlijk in het zonnetje, maakten we uiteraard bij de Volkswagenbus de groepsfoto’s en speciaal voor Jeroen een teamfoto met zijn vrienden en (schoon)vader! Hilarisch natuurlijk! En een heerlijk moment voor mij om deze prachtige dag af te sluiten.

Lissy en Jeroen, ik wens jullie alle goeds in jullie prachtige huis wat ik inmiddels gezien heb toen ik het bruidsalbum kwam brengen! Geniet er heerlijk van!

Blog Bruidspaar De Wit-1

Blog Bruidspaar De Wit-2

Blog Bruidspaar De Wit-3

Blog Bruidspaar De Wit-4

Blog Bruidspaar De Wit-5

Blog Bruidspaar De Wit-6

Blog Bruidspaar De Wit-7

Blog Bruidspaar De Wit-8

Blog Bruidspaar De Wit-9

Blog Bruidspaar De Wit-10

Blog Bruidspaar De Wit-11

Blog Bruidspaar De Wit-12

Blog Bruidspaar De Wit-13

Blog Bruidspaar De Wit-14

Blog Bruidspaar De Wit-15

Blog Bruidspaar De Wit-16

Blog Bruidspaar De Wit-17

Blog Bruidspaar De Wit-18

Blog Bruidspaar De Wit-19

Blog Bruidspaar De Wit-20

Blog Bruidspaar De Wit-21

Blog Bruidspaar De Wit-22

Blog Bruidspaar De Wit-23

Blog Bruidspaar De Wit-24

Blog Bruidspaar De Wit-25

Blog Bruidspaar De Wit-26

Blog Bruidspaar De Wit-27

Blog Bruidspaar De Wit-28

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn