Blog


Loading

2-in-1 portretten

Vorig jaar kwam ik dit voor het eerst tegen: Split Faces-portretten oftewel 2-in-1 portretten. Ik raakte daardoor gefascineerd en dacht: dit wil ik ook van mijn eigen dochters! 2 Foto’s van 2 personen worden samengevoegd tot 1 portret. Bijzonder om dan te zien hoeveel je eigenlijk toch op je broer, zus, vader of moeder lijkt.
Inmiddels een aantal portretten verder vind ik het nog steeds bijzonder om te zien. Afgelopen week maakte ik deze portretten van Daniek en Mandy.

Ik maak de portretten in mijn studio. De beelden worden met de uiterste zorg door mij gemaakt en bewerkt tot 1 portret. De kosten van deze serie zijn € 195,–. Hiervoor krijg je het bewerkte 2-in-1 portret en de 2 portretten, die hiervoor zijn gebruikt. Daarnaast is er altijd een mogelijkheid om meerder beelden na te bestellen. Deze digitale bestanden kosten € 18,50 per stuk.

Om jullie een indruk te geven hoe dit bijvoorbeeld bij jullie thuis in de woonkamer zou staan, hier enkele voorbeelden.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn