Blog


Loading

Zakelijke fotografie | Marketingmadame | Oostvoorne

Mooie, representatieve foto’s zijn essentieel wanneer je een eigen bedrijf gaat starten. Foto’s op je nieuwe website en voor het gebruik op social media zijn dan best belangrijk. Irene van Cappellen van de Marketingmadame dacht daar hetzelfde over. Onlangs is Irene gestart met haar bedrijf die jouw bedrijf kan helpen met o.a. marketingstrategie. Beetje onwennig in het begin, maar al gauw een volleerd fotomodel!

Heb je ook nieuwe foto’s nodig of heb je nog helemaal geen foto’s om jezelf te presenteren? Laat het me weten!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn