Blog


Loading

Zakelijke fotografie | De Zeeuw Makelaardij | Hellevoetsluis

In oktober maakte ik deze foto’s voor De Zeeuw Makelaardij uit Hellevoetsluis. Vanaf het najaar hebben zij zich aangesloten bij Buitenstate Makelaars, die zich met name bezig houden met de verkoop van landelijke woningen en paardenobjecten op Voorne-Putten. En op een prachtige locatie aan de rand van Oostvoorne vonden we een mooi landgoed om deze foto’s te maken.

Tevens was het een mooie gelegenheid om nieuwe foto’s te maken van Victor van der Loo, die vanaf half december Wim de Zeeuw gaat opvolgen als partner. Victor, heel veel succes met je nieuwe uitdaging.

 

 

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn