Blog


Loading

Yes Events | girlboss! | website en social media

Wist je dat ik steeds meer vrouwelijk ondernemers voor mijn lens krijg de laatste tijd? Zo ook Jessica, die ik al een paar jaar ken en ook al samen een style shoot mee heb gedaan.

Jessica wilde nieuwe beelden voor haar website en social media en samen brainstormde we hoe dit eruit moest komen te zien. Welke style, styling en uitstraling. Met deze beelden als resultaat.

Wie is Yes Events? Voor de perfecte styling van je bruiloft schakel je Jessica in. Met oog voor detail en creatieve ideeen zal zij ervoor zorgen dat alles goed is geregeld. Maar ook voor een ander feest helpt Jessica je graag! Kijk eens op haar website: www.yesevents.nl

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn