Blog


Loading

Vriendinnenshoot | strand van Rockanje | Fabiënne en Claire | zomer

Hoe leuk is het om je vriendin te verrassen met een vriendinnenshoot voor haar verjaardag? En daarna samen lunchen bij de Havana Beachclub? Heel leuk natuurlijk! Van te voren hadden de meiden hun haren laten invlechten en zelf al hun kleding uitgezocht en op elkaar afgestemd zoals je ziet! Is altijd extra leuk voor de foto’s wanneer hier aandacht aan is besteed. 3 keer omkleden is nog niks! De dames hadden nog meer setjes meegenomen, maar moesten een keuze maken. Anders waren we nu nog bezig geweest.

Zie hier het resultaat. By the way: de blonde is mijn eigen dochter, Claire, van 10! Herinneringen maken voor later!

Ook interesse in zo’n leuke shoot? Laat het me weten!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn