Blog


Loading

Vintage | Oostvoorne | april 2015

Wij fotografen staan vaker achter dan voor de camera. Maar zo heel soms ontkomen we er niet aan en gaan we toch op de gevoelige plaat!

Stel, je bestaat bijna 10 jaar. En dat wil je aan iedereen laten weten! Dan wordt het tijd om een leuke reportage van jezelf te laten maken.
Zo ook Anneke, mijn fotografievriendin. Over 2 weken bestaat ze dus 10 jaar als fotografe! En dat moet gevierd worden.

Enkele weken geleden maakten we deze leuke reportage bij het Oostvoornse Meer. Zoals Anneke is: genieten van brocante dingen en spulletjes van heel lang geleden. Anneke leerde ik 3,5 jaar geleden kennen tijdens onze eigen bruiloft. Zij maakte namelijk onze bruidsreportage! En zo is onze vriendschap ontstaan en ondernemen we het nodige samen op fotografiegebied. Parijs en Italië zijn voor ons niet vreemd en hebben we daar samen mooie plaatjes mogen schieten. En hopelijk volgen er nog vele gezellige uitstapjes! Wat dacht je van Londen of Berlijn volgend jaar? Of wellicht New York?

Anneke, ik feliciteer je van harte met deze mijlpaal. Ben blij dat ik een fotomaatje als jij heb gevonden! Proost, op nog vele mooie fotojaren samen!

Blog Anneke-1

Blog Anneke-2

Blog Anneke-3

Blog Anneke-4

Blog Anneke-5

Blog Anneke-6

Blog Anneke-7

Blog Anneke-8

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn