Blog


Loading

Tieners | Youri Baas | San Antoni de Calonge, Spanje

Het maken van foto’s van kids is voor mij het leukste wat er is! Maar daar zit natuurlijk wel een verschil in. Kleuters en peuters vergt een andere benadering dan bijvoorbeeld tieners. En dan zijn de tienermeiden natuurlijk vaak de fotomodellen in de dop, die heel graag voor mijn camera verschijnen en niet meer naar huis willen!

En dan heb je ook nog de tienerjongens. Dat is altijd leuk om te doen, maar er zitten er regelmatig tussen die er geen zin in hebben en liever willen gamen of met hun telefoon blijven spelen (ja, ze zitten er echt tussen). Dat is overigens niet het geval bij Youri, hoor, die heeft het veels te druk met voetballen! Maar hoe pak ik dit aan? Meestal vraag ik wat hun hobby’s zijn en hoe ze zelf op de foto zouden willen gaan. Gesprek aangaan wat ze leuk vinden om te gamen en welke spellen ze spelen bijvoorbeeld. Of vragen hoe het met voetballen, hockeyen of een andere sport gaat. Vervolgens komen ze vanzelf los en gaan we aan de slag. En zo maak ik een mix van foto’s, die, en hij leuk vindt, maar waar ook z’n ouders blij van worden.

Dank je wel, Youri, dat je mijn model wilde zijn! Wens je heel veel succes bij Ajax!


Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn