Bruid & Bruidegom


Het is bijna zover: 1 van de mooiste dagen van jullie leven! De laatste dingen worden nog geregeld en ook de fotograaf is een niet onbelangrijk onderdeel van jullie huwelijksdag!

Flaire Fotografie biedt diverse mogelijkheden voor ieder budget. Een en ander hangt daarbij af van de duur van de aanwezigheid van de fotograaf (de hele dag of b.v. alleen tijdens de ceremonie en receptie bijvoorbeeld). Ook bij de keuze voor het soort album (uitvoering, album en aantal foto’s) zijn diverse mogelijkheden.

Werkwijze

Belangrijk is om van tevoren alles goed en op tijd te regelen. Nadat jullie voor Flaire Fotografie hebben gekozen, zal er een afspraak worden gemaakt om de dag met elkaar door te nemen en te bespreken wat jullie wensen zijn v.w.b. de fotografie. Wellicht kan ik jullie ook nog helpen met mijn inmiddels opgedane ervaringen. Jullie huwelijksdag moet gesmeerd lopen, zodat jullie met elkaar, jullie familie en vrienden kunnen genieten van een onbezorgde dag!

Boeken  jullie  een  bruidsreportage  vanaf  6 uur  dan  krijgen  jullie  bovendien  een loveshoot  van € 165,– kado!


Album

Een trouwalbum hoort uiteraard bij jullie trouwdag. Een prachtig digitaal album met foto’s door jullie zelf uitgekozen. Digitale albums zijn er al vanaf € 395,–. Vraag Martine naar de mogelijkheden.

Fotoalbum Jiggy FB-3Fotoalbum Jiggy FB-6

Fotoalbum Jiggy FB-5

Fotoalbum Jiggy FB-1

brons
Pakket Brons

Prijs: vanaf € 400,-
Inhoud: Fotografie tijdens de huwelijksceremonie.
Duur: Maximaal 1,5 uur

zilver
Pakket Zilver

Prijs: vanaf € 700,-
Inhoud: Het maken van een bruidsreportage op 2 gekozen locaties en de huwelijksceremonie.
Duur: Maximaal 4 uur

goud


Pakket Goud

Prijs: vanaf € 800,-
Inhoud: Het maken van een bruidsreportage op 2 gekozen locaties, de huwelijksceremonie en daarna het aansnijden van de bruidstaart.
Duur: Maximaal 5 uur

diamant


Pakket Diamant

Prijs: vanaf € 900,-
Inhoud: Aankleden van de bruid – en eventueel uiteraard de bruidegom! – , de bruidsreportage op 2 gekozen locaties, de huwelijksceremonie en als laatste het aansnijden van de taart.
Duur: Maximaal 6 uur

Prijs is incl. DVD met (aantal nader te bepalen aantal) bewerkte foto’s.

Uiteraard zijn andere mogelijkheden altijd bespreekbaar.


Martine heeft het recht om de foto’s , die gemaakt worden tijdens een reportage te gebruiken voor eigen promotie, zoals in drukwerk, op haar website en social media.