Tarieven


Bruid & bruidegom

Jullie bruiloft zal 1 van de mooiste dagen van jullie leven zijn. En na deze dag wil je natuurlijk een blijvende herinnering hebben door middel van prachtige foto’s. Daarom is het belangrijk om de mooiste momenten van jullie huwelijksdag vast te laten leggen in een prachtige bruidsreportage.

Bekijk tarieven

Bolle buiken & baby's

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Er moet van alles geregeld worden: kinderwagen, kamertje, namen verzinnen, noem maar op. Maar vergeet je niet iets? Een mooie foto van jou en je prachtige buik? Dit moet je zeker niet vergeten en op je to do-list zetten.

Bekijk tarieven

Happy Family

Je kinderen en je familie zijn toch je waardevolste bezit. Mooie foto’s daarvan laten maken is dan toch zeker een heel leuk idee. Wat te denken van bos, strand of de duinen. Of een locatie die je zelf aanspreekt. Leuk om weg te geven aan ouders of vrienden, maar ook zeker om zelf te houden.

Bekijk tarieven

Cakesmash

Wordt je zoon of dochter binnenkort 1 jaar? En wil je dit bijzondere moment laten vastleggen? Kom dat een leuke cakesmashfotoshoot doen! Plakkerige handjes en een vieze toet! En ondertussen heerlijk in een taart slaan! Het kan en mag allemaal!

Bekijk tarieven.

Vriendinnenshoot

Nog geen idee voor een meidenfeestje? Een vrijgezellenfeestje? Of gewoon met je vriendinnen iets leuks doen? Kom dan een leuke shoot maken bij Flaire Fotografie! In de studio of buiten, samen en alleen op de foto gaan. Dat is toch super tof?

Bekijk tarieven.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is alles wat niet privé is. Profielfoto’s van het personeel, beelden van uw bedrijf of  het vastleggen van een bedrijfsevenement.
Uurtarief: € 65,–
Tarief per dagdeel: € 250,–

Tarieven
ga('send', 'pageview');