Blog


Loading

Starten als ondernemer is een hele onderneming!

Zeker wanneer je net als ik in 2010 2 jonge kinderen en een parttime baan had. En niet te vergeten een man, met een drukke job!

Waar ga je dan starten?  Al heel snel kwam de vraag naar voren: ik moet een website hebben, want anders weten mensen me niet te vinden! Maar wat kost dat wel niet? Eigenlijk kostte alles op dat moment teveel, aangezien ik wel geld wilde verdienen, maar (nog) niet zoveel wilde investeren. Dus werd voor mij een student gevonden, die wel een website kon maken. Ik was daar enorm blij mee en nog steeds. Toch bleef het knagen want ik wil met de tijd mee en bleef maar op het web surfen naar ideeën voor een vernieuwde site.

En zie hier het resultaat!

screenshotblog1
screenshotblog2

 

screenshotblog3

 

 

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn