Blog


Loading

Portretfotografie | social media | Facebook | LinkedIn

Regelmatig verbaas ik me over het soort foto’s die ik voorbij zie komen op zakelijke pagina’s, zoals LinkedIn, de bedrijfspagina van Facebook, je zakelijke website of de website van je werkgever. Onscherpe foto’s met zo niet nog meer onscherpe filters erover heen. Leuk, voor je persoonlijke pagina. Maar niet om je te presenteren voor je eigen bedrijf of je werkgever.

Maar steeds meer mensen zien het nut van het maken van professionele portretfoto’s om zichzelf te presenteren en vragen mij om een serie portretten te maken. Daarom voor je eigen inspiratie een greep uit mijn portretten.

Ook portretfoto’s laten maken voor je eigen presentatie? Ik maak ze graag voor je.

Blog social media-1

Blog social media-2

Blog social media-3

Blog social media-4

Blog social media-5

Blog social media-6

Blog social media-7

Blog social media-13

Blog social media-14

Blog social media-15

Blog social media-16

Blog social media-17

Blog social media-18

Blog social media-19

Blog social media-20

 

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn