Blog


Loading

Newborn | Janice | geboortekaartje | maart 2015

6 Dagen oud is ze hier! En wat een prachtig meisje is Janice! Zo klein, zo zoet! En zo trots is Jaysen van 4 op zijn kleine zus!

Enkele maanden geleden belde Sylvana mij op om te vertellen dat ze zwanger was en dat ze twee jaar geleden een kadobon had gekregen en ze graag na de bevalling foto’s wilde laten maken voor het geboortekaartje. En zie hier het resultaat!

Adriaan en Sylvana, ik wens jullie heel veel geluk met jullie beide kids! Geniet van elkaar!

Blog newborn Janice-2

Blog newborn Janice-1

Blog newborn Janice-3

Blog newborn Janice-4

Blog newborn Janice-5

Blog newborn Janice-6

Blog newborn Janice-7

Blog newborn Janice-8

Blog newborn Janice-9

Blog newborn Janice-10

Blog newborn Janice-11

Blog newborn Janice-12

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn