Blog


Loading

Newborn lifestyle | augustus 2016 | Wessel | thuis bij de Familie De Jong

Inmiddels is hij ruim 3 maanden oud! Maar toch wil ik graag de newbornreportage van Wessel nog met jullie delen!

Samen met zijn grote broer Micha, die heel goed voor hem zorgde, maakte ik deze mooie foto’s van hen. En ook hun papa en mama waren van de partij!

 

newborn-wessel-1

newborn-wessel-2

newborn-wessel-3

newborn-wessel-4

newborn-wessel-5

newborn-wessel-6

newborn-wessel-7

newborn-wessel-8

newborn-wessel-10

newborn-wessel-11

newborn-wessel-12

newborn-wessel-13

newborn-wessel-14

newborn-wessel-15

newborn-wessel-16

newborn-wessel-17

newborn-wessel-18

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn