Blog


Loading

Meidenshoot op het strand | Maasvlakte | Jente en haar vriendinnen

Jente en haar 5 vriendinnen had ik 3 jaar geleden voor het eerst voor mijn lens in mijn studio. Toen waren ze 13. Nu zijn ze bijna allemaal 16, al hele dames en nog steeds dikke vriendinnen. Ik stelde voor om heerlijk naar het strand te gaan voor de reportage want de Maasvlakte is zo’n toplocatie om een strandshoot te maken! Lekker rustig met niet zoveel ‘toeschouwers’ er bij en de Zandwacht is een leuke afwisseling voor strand en duinen.

Geniet van de beelden en de vriendschap!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn