Blog


Loading

Loveshoot! | Hugo en Conny | Wallen en mooi Brielle

Wat doe je als je 25 jaar getrouwd bent en ook nog eens samen zoveel kilo’s kwijt bent? Dan wil je natuurlijk samen een mooie reportage laten maken! En dat hebben Conny en Hugo gedaan!

Ze komen beiden uit Oostvoorne, maar wonen al heel lang in Brielle. Voor de reportage ontmoette ik hen op het Asylplein in Brielle, om daarna via de Rode Brug (zo noem ik hem maar) naar de molen ’t Vliegend Hert te gaan, om de reportage vervolgens  af te sluiten bij het Kruithuisje (Bastion II) op de Wallen, waar ze 25 jaar geleden ook hun trouwfoto’s hebben laten maken.

Zie hier het resultaat van 25 jaar huwelijk, en wat zijn ze nog verliefd!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn