Blog


Loading

Happy Family | familie Bijsterbosch | strand van Ouddorp – Landal Beach Resort Ouddorp Duin

De familie Bijsterbosch genoten een paar weken geleden van een heerlijk weekendje in het mooie nieuwe Landal park in Ouddorp. Omdat de laatste foto’s van hen samen dateren van de tijd dat Jeroen en Mariska nog klein waren besloot Jan mij te benaderen voor een Happy Family shoot op locatie. Dus zo gezegd, zo gedaan! De wandelschoenen werden aangedaan en we liepen naar het strand, dat vlak achter het park ligt. Maar wat een wind, niet te geloven! Maar dat mocht de pret niet drukken. En zoals je ziet: ook al is het niet zonnig en kunnen de jassen niet uit, dan kunnen het nog onwijs leuke foto’s worden! Dank jullie wel dat ik dit mag delen!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn