Blog


Loading

Happy Family | Duinen van Rockanje | familie Brabers

De zussen Katelijn en Annemieke kwamen samen met hun gezinnen en ouders naar de Duinen van Rockanje voor deze gezellige familieshoot. Want gezellig is het altijd! Ik zeg vaak: resultaat is mooi en leuk, maar het samen doen is ook heel tof! Meestal eindigen deze shoots in gezellig op het strand nog wat drinken of eten!

2 Mooie tweelingmeiden van Katelijn en 2 stoere ‘mannen’ van Annemieke! Leuk, om deze combi’s door elkaar te zien gaan! En ondanks de tussenstop door een paar regenbuien maakte ik deze leuke serie van hen, waar opa en oma zeker heel blij van zijn geworden!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn