Blog


Loading

Flaire Fotografie | 5 jaar!

Ik ben jarig vandaag! Tenminste, Flaire Fotografie is jarig!

Wat vliegt de tijd voorbij! Als de dag van gisteren weet ik nog dat ik richting Rotterdam reed om Flaire Fotografie in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Voelde me heel wat dat ik vandaag – 5 jaar geleden – ging starten met mijn eigen bedrijfje. Het werd nu wel voor het ‘echie’!

Leuk was het al, maar eind 2011 werd het nog leuker aangezien ik na vele slapeloze nachten toch had besloten mijn baan bij de Rabobank vaarwel te zeggen. ‘Fulltime’ voor 2/3 dagen doordeweeks, maar zeker ook in het weekend aan de slag was de opzet, maar al gauw werden dat er meer want er kwamen steeds meer verzoeken voor het maken van Happy Family reportages. Super tof natuurlijk! En na mijn eerste bruidsreportage, wat natuurlijk doodeng was, wisten de bruidjes en bruidegommen me ook steeds meer te vinden en in september 2012 opende ik zelfs m’n studio!

Ik wil iedereen die ik eens of meerdere malen voor mijn lens heb gehad ontzettend bedanken voor het vertrouwen in mij! Want wat is er leuker dan van je hobby je beroep te maken en ik heb het gewoon gedaan! En vandaag vier ik m’n eerste jubileum! En wie jarig is, trakteert! Mijn buuf, Natasja de Vries, heeft voor mij deze waanzinnige taart gemaakt! En wat is hij gaaf geworden! Beetje jammer dat we hem vandaag gaan aansnijden! Maar heb je trek in een bakkie thee of koffie met een stukje heerlijke taart dan ben je vanmorgen of vanavond van harte welkom!

Blog Flaire 5 jaar-3

Blog Flaire 5 jaar-2

Blog Flaire 5 jaar-4

Blog Flaire 5 jaar-5

 

Blog Flaire 5 jaar-6

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn