Blog


Loading

Een goede presentatie is de beste start voor je onderneming!

De broers André en Corné Snoep hebben al jarenlang ervaring in de keukenbranch. Enkele jaren geleden zijn ze samen het bedrijf AnCor Design gestart, verkoop van keukens zonder showroom door middel van gedegen advies richting de klant. Om hun website een professionele uitstraling te geven, hadden ze nieuwe foto’s nodig. En zo nodigden ze mij uit om die foto’s van hen te maken.

Inmiddels hebben ze een enorme progressie gemaakt met hun bedrijf, dat geresulteerd heeft in de opening van een prachtige showroom aan de Heveringseweg in Oostvoorne!

Ook mooi materiaal nodig om jezelf en/of je bedrijf goed te presenteren? Neem eens contact met mij op!Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn