Blog


Loading

Bruiloft | september 2016 | Jeroen & Mirjam | Brielle en Oostvoorne

16 september was hun grote dag: Jeroen en Mirjam zijn getrouwd! Wat een geweldige dag! En wat heb ik zelf ook genoten van deze bruiloft! Wat een heerlijk stel mensen zijn zij en niet te vergeten mijn grote vriend Floris!

Ik begon deze vrijdagochtend bij Jeroen en Mirjam thuis waar Jeroen en Floris – beiden nog in pyama – de deur open deden! Ok, dacht 10 minuutjes foto’s te maken van Floris en Jeroen, maar dat liep even anders. Maar geeft niet: improviseren is mijn ‘middle name’! Na o.a. gezellig kiekeboe gespeeld te hebben met Floris en foto’s gemaakt te hebben van Jeroen reed ik naar het ouderlijk huis van Mirjam waar het inmiddels een drukke bedoening was met vaders, moeders, vriendinnen, visagiste en kapster en niet te vergeten de catering! Want het grote feest die middag zou in de slotgrachttuin van de ouders van Mirjam plaatsvinden. Daarover later meer!

Ze zagen elkaar in de voortuin en niemand hield het droog. Een prachtig moment! We maakten foto’s in het prachtige Mildenburgbos en op landgoed ’t Reigersnest, wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond in de hoop daar ooit bruidsfoto’s te mogen maken! En hopelijk in de toekomst nog vaker!

De huwelijksceromonie vond plaats in het mooie stadhuis in Brielle. Een prachtige locatie van binnen en van buiten. Toen was het tijd voor de vader van Mirjam om zijn dochter weg te gaan geven. Jeroen was hen inmiddels al zenuwachtig voorgegaan, samen met Marijn, de BABS. Mirjam had het bij het binnenlopen al even moeilijk haar tranen in te houden, het was een prachtig moment! Bijzonder was ook dat Mirjam en Jeroen elkaar hun huwelijksgelofte voorlazen! Af en toe ben ik blij dat ik een camera voor mijn neus heb!

Na de ceremonie toog het gehele gezelschap naar het ouderlijk huis van Mirjam voor de festiviteiten. Er wachtte een prachtige bruidstaart en een schitterend gedekte tafel, waar eind van de middag van een heerlijk diner genoten kon worden. Na de nodige speeches en nog even terug geweest te zijn voor het maken van foto’s van het diner genoot ik thuis na op de bank van de dag die omgevlogen was!

Geniet hieronder van een wellicht iets te grote compilatie (sorry, kan niet kiezen)! En een berichtje achterlaten onder mijn blog vind ik altijd leuk! 🙂

Liefs, Martine

blog-bp-maree-1

blog-bp-maree-2

blog-bp-maree-3

blog-bp-maree-4

blog-bp-maree-5

blog-bp-maree-6

blog-bp-maree-7

blog-bp-maree-8

blog-bp-maree-9

blog-bp-maree-10

blog-bp-maree-11

blog-bp-maree-12

blog-bp-maree-13

blog-bp-maree-14

blog-bp-maree-15

blog-bp-maree-16

blog-bp-maree-17

blog-bp-maree-18

blog-bp-maree-19

blog-bp-maree-20

blog-bp-maree-21

blog-bp-maree-22

blog-bp-maree-23

blog-bp-maree-24

blog-bp-maree-25

blog-bp-maree-26

blog-bp-maree-27

blog-bp-maree-28

blog-bp-maree-29

blog-bp-maree-30

blog-bp-maree-31

blog-bp-maree-32

blog-bp-maree-33

blog-bp-maree-34

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn