Blog


Loading

Boys will be Boys | Mik – Quinten -Jelte – Matthijs | Kogeloven en Stenen Baken Oostvoorne

Stond al een tijdje op mijn lijstje: een gezellige stoere fotoshoot met jongens van een jaar of 10! Meiden willen natuurlijk altijd wel op de foto, maar met jongens is dat toch een ander verhaal! Maar, geef ze een bal en een stoer terrein en ze willen wel!

Jelte had ik al eerder op de foto gehad en die had nog wel een paar vriendjes van school en de voetbal. Dus samen met Quinten, Mik en Matthijs trof ik hem bij de Kogeloven. En ja, een paar geposeerde foto’s kon wel vonden ze, maar toch wel het liefst zo stoer mogelijk en met wat actie!

Dus, zie hier de leuke, stoere serie met de Boys!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn