Blog


Loading

Bolle Buiken shoot | strand en duinen van Rockanje | zomer

Wat heeft mama in haar buik, Tobias? Een baby? Maar Tobias had het tijdens de shoot veels te druk met andere dingen dan het feit dat hij binnenkort een zusje krijgt. De speeltuin en het spelen in het zand zijn veel leukere dingen! En ook springen in de zee en spelen met een bal! Wat een heerlijk ventje! En straks kan hij dit allemaal met zijn kleine zusje gaan doen! Geniet van de leuke beelden die ik van hem en zijn papa en mama maakte!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn