Blog


Loading

Bolle Buiken Shoot – Mildenburgbos en Kaapduin Oostvoorne – winter! met een zonnetje

Caroline kreeg ik voor het eerst voor mijn camera, samen met haar broer en zus al weer 6 jaar geleden op het strand. Nu kwam ze samen met haar vriend voor een Bolle Buiken Shoot omdat ze hun eerste kindje verwachten over een paar weekjes. Spannend!

Uiteraard zijn dit bijzondere momenten om vast te leggen. Dus we spraken af: we gaan elkaar contacten als het een dag is met heerlijk zonnig weer! Het is nu winter, dus dat gebeurt niet iedere dag. Maar 1 van de laatste dagen van 2019 hadden we geluk: er was een heerlijk zonnetje voorspeld en zo konden we zonder jas mooie beelden maken.

En mooie beelden werden het! In Kaapduin en het Mildenburgbos zijn zoveel mooie plekken! En met zulk prachtig licht kon het haast niet anders. Zeker met een stralende mama en papa to be zoals je ziet!

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn