Blog


Loading

Beeldbank voor – startende – ondernemers. Zichtbaar zijn voor je klanten.

Heb je wel eens nagedacht over een beeldbank?

Want met goede foto’s ben je zichtbaar(der) voor je potentiële klanten, je kunt je onderscheiden, je kunt een connectie aangaan met je volger/klant en wellicht dat er sneller voor je gekozen wordt of wil er met je worden samengewerkt!

Benieuwd wat een beeldbank is? Al eerder heb ik je in deze blog de beelden laten zien van Marketingmadame. Irene van Cappellen gebruikt wekelijks deze beelden om zichtbaar te zijn en blijven voor haar klanten. Want wie is nu die ondernemer, met wie ik in zee wil gaan? Wie is de persoon achter het produkt wat mij aanspreekt?

Sta jij op het punt om te starten als ondernemer? Wil jij een unieke beeldbank? Laten we dan samen toffe en diverse beelden creëren die jou en je bedrijf perfect weergeven. Beelden die je kunt inzetten voor je social media, promoties en je website.

Jolize Moerman is vorig jaar gestart als ondernemer. Jolize coacht mensen die te maken krijgen met stress en burn-out klachten, zowel particulier als via een werkgever. Tijdens haar werkzaamheden als manager heeft zij ervaren dat de aandacht vooral gericht is op de zo spoedig mogelijk terugkeren op de werkvloer en uiteindelijk is er dus niets of nauwelijks veranderd in de situatie van de werknemer. De focus van haar coachtraject ligt op het herkennen van de stresssignalen en het nemen van effectieve maatregelen hierop. Hiermee heb je de sleutel in handen om het gedrag te veranderen en herhaling van de klachten te voorkomen.

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn