Blog


Loading

Bedrijfspresentatie: Doors to Improvement!

Ellen en Peter heb ik beiden afzonderlijk leren kennen bij Bedrijf op Voorne. Met Ellen zat ik tot vorig jaar in het bestuur van deze stichting. Peter ken ik van het BiZZ-plein, het netwerkevent van Bedrijf op Voorne.

Onlangs zijn zij gestart met Doors to Improvement. Ellen en Peter zijn gedreven organisatiecoaches, die mens en organisatie verbinden in hun beider ambities en talenten. Doors to Improvement hebben zij vanuit die visie opgericht. En daarmee onze kracht, expertise en ervaring gebundeld en versterkt.

Voor hun website mocht ik de presentatiefoto’s van hen maken. Zie hier het resultaat!

Peter en Ellen, wens jullie heel veel succes met jullie nieuwe onderneming!

www.doorstoimprovement.nl

Martine

About Martine

Mijn naam is Martine van Toledo-van den Blink en de fotograaf van Flaire Fotografie Oostvoorne (Zuid Holland). Ik fotografeer graag en veel en meestal maak ik gebruik van het strand, de duinen en de bossen op het eiland Voorne-Putten. Zelf woon ik ook in Oostvoorne (Zuid Holland). Inmiddels ben ik ook in het bezit van een eigen studio!

  •  
  • Facebook
  • LinkedIn